• Hitta hit

    • Erbjudande

    • Erbjudande

    • Erbjudande

    • Erbjudande

 • Fälgar
 • Kontakt

Däckomläggning

Professionell däckomläggning

Behöver du nya däck? Vi har ett flertal olika däckmärken och ett brett urval att välja på och vi hjälper dig med en professionell däckomläggning. En däckomläggning kräver alltid en professionell och pålitlig kompetens för att det ska bli bra. Vi har lång erfarenhet och är specialiserade inom området och har kompetens att utföra både små och stora däckomläggningar och har alltid de senaste däckmodellerna i lager.

Vi använder endast högkvalitativa däck som ger dig säkerhet och bästa prestanda. Våra kunniga och erfarna medarbetare kommer att hjälpa dig att välja de bästa däcken för din bil och din körstil. Vi tar också hänsyn till miljö och håller oss alltid uppdaterade om de senaste tekniska trenderna inom däckområdet.

Nya däck ger en säker och behaglig körupplevelse

En däckomläggning börjar alltid med att du väljer ut de däck du vill ha, rådfråga gärna oss vi har erfarenheten och kompetensen om vilka däck som skulle passa din bil och de önskemål du har. Vi har ett stort lager av högkvalitativa däck med bra prestanda och vi hjälper dig gärna.

Om det är så att du inte kan så mycket om bildäck är det en stor fördel för dig, att vi kan gå igenom till exempel egenskaper och fördelar med olika märken och materialval innan du gör ditt val.

Vi kan montera dina nya däck på de fälgar du redan har eller på nya om du så önskar. När monteringen är klar så kollar vi att däcktryck och däckbalans är korrekt så att du får en behaglig och säker körupplevelse innan du kör i väg med din bil med nya fräscha däck på. Vi kommer också att ge dig råd och tips om hur du bäst tar hand om dem för att få den bästa livslängden på dina däck.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå